Hopp til innhold

Legg igjen tilbakemelding

Her på siden er du velkommen til å legge igjen kommentar om du har brukt våre tjenester. Vi tar imot både ris og ros og vet at vi alltid kan forbedre oss. Vi håper du har hatt en god opplevelse gjennom å bruke oss. Fortell oss hvordan du opplevde å jobbe med oss og hvordan utvasken gikk

12 kommentarer til “Legg igjen tilbakemelding

 1. Wadood

  Vårt butikklokale på 120 kvm på østre aker vei ble veldig fint. Veldig fornøyd og vil ringe dere igjen når vi trenger vask i fremtida

  Svar
 2. Gro Dahle

  Vi trengte rask krise-hjelp til flyttevask av 31 kvm kjempeskitten leilighet før foto og visning og salg. Dette fikk Flyttevask til på en strålende måte. Vi fikk svar straks, vi fikk til en rask avtale og rask time og veldig god hjelp til å få dette til. Det ble kjempepent! Rent og delikat! Helt helt perfekt! Og det var også en forbausende god pris! Komfyren lyste etterpå! Fantastisk! Superdupert og raskt og fleksibelt i forhold til tid! Tusen tusen takk for hjelpa. Jeg vil anbefale firmaet til alle jeg vet om. Hvis jeg skulle gjort dette selv, ville det tatt mange dager. Flyttevask gjorde det effektivt og grundig på én!

  Svar
 3. Jonas Bendik Søreng

  Jeg må nesten legge inn en tilbakemelding.

  Vi var desperate etter å få vasket ut fra et kollektiv på Grünerløkka. Vi sendte epost på søndag kveld. Flyttevask svarte raskt mandag morgen - og nå klokka 9 i dag onsdag så stod leiligheten ferdig utvasket.

  De har til og med fått rengjort flekker jeg hadde overbevist meg selv om var umulige å få helt rene!

  Det hele kom også på en betydelig mindre pris enn budsjettert også.

  Kan også spesifikt nevne May - hun som møtte oss for å vaske i kollektivet. Hun var helt UTROLIG! Så blid, serviceinnstilt og flink dame skal du lete lenge etter!

  To store tomler opp - tusen takk for utrolig god hjelp!

  Kommer til å benytte meg av dere i fremtiden også.

  Svar
 4. Cecilie Bergh

  Jeg har brukt Flyttevask Oslo 2 ganger de siste månedene og begge ganger har de levert fantastisk. Kommunikasjonen fungerte bra og selve flyttevasken ble utført med det beste resultat. Jeg er superfornøyd og anbefaler Oslo Flyttevask til alle jeg kjenner.

  Svar
 5. Steinar Standal

  Overtok barndomshjemmet på Kalbakken da det ble tid for det, og og May tok flyttevasken noen år senere.
  Da hun var ferdig, var leiligheten som ny. Ikke en flekk var igjen, og det luktet rent og pent.
  Anbefales på det varmeste.

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.