Hopp til innhold

Utvask i Fredrikstad | Moss

Trenger du flyttevask eller vaskehjelp i Østfold ?

OBS Vi tilbyr ikke lenger flyttevask i Østfoldbyene 

Vi har vokst oss store det siste årene med flyttevask i Oslo, og vi har nå utvidet med et lokalkontor i Fredrikstad. Vi tilbyr nå flyttevask og vaskehjelp til Private hjem i Moss, Fredrikstad og Sarpsborg. Vil du ha profesjonell flyttevask av leiligheten eller huset ditt ved flytting har vi et godt personell med god erfaring. Vi avtaler tid og vi kan også være behjelpelige om du skulle ønske at vi plukker opp nøkkel om du skulle være på jobb den dagen det skal vaskes. Våre vaskere gjør jobben grundig og du får selvsagt garanti på jobben utført. Blir det påpekt mangler er vi på plass innen 24 timer og retter opp manglene.

Vaskehjelp Moss - Fredrikstad - Sarpsborg

Vi tilbyr ikke lenger vaskehjelp i Østfold byene. En vaskehjelp kan komme etter behov. Trenger du vask en gang hver 14 dag eller hver mnd lager vi avtale på dette etter dine ønsker. Den første gangen er det fint om du går gjennom leiligheten og viser hva du ønsker at vaskehjelpen skal legge vekt på. Det blir en fast person som kommer hver gang så du har bare en person å forholde deg til. Når det er noe spesielt som skal skje eller om du skulle ønske at vaskehjelpen legger vekt på noe spesielt er det bare å ringe og gi beskjed på forhånd. Skaff deg mer tid i hverdagen med en proff vaskehjelp.

Vi er også forsikret gjennom gjensidige forsikring om det skulle oppstå skade eller uhell.

Prisene vil være de samme som i Oslo og du kan enten ta kontakt med oss i skjemaet på denne siden eller ringe oss på 400 61 060 for et tilbud.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.